Terug

zo werkt het

Geregeld van A tot Z

Het boeken van MEMO werkt snel en eenvoudig en het kinderdagverblijf heeft hier nauwelijks werk aan. We houden hierbij rekening met:
– tijden die in jullie dagschema passen
– roulerende dagen van de week (zodat alle kinderen aan de beurt komen)
– andere activiteiten en festiviteiten op het kinderdagverblijf (bv. studiedagen)

MEMO Meet & Greet

De beste manier om erachter te komen wat MEMO precies is en doet, is het zelf ervaren daarvan. Ben je nog geen klant van ons en wil je een MEMO kennismakingbezoek? Een ervaren artiest van MEMO komt dan naar je toe, geeft een toelichting aan de professionals op de groep, geeft een voorstelling en legt bij u op kantoor uit wat MEMO te bieden heeft. Klik hier voor PDF Kennismaking MEMO.

Weet je al dat je MEMO op bezoek wil hebben? Zo werkt het:

  1. Klik op ‘Boek MEMO’ en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  2. Je geeft akkoord op de offerte, bevestigt het aantal boekingen en tekent de overeenkomst met MEMO.

  3. Hierna maken we een planningsvoorstel aan de hand van jouw wensen. Na akkoord ontvang je het rooster en de MEMO-materialen.

  4. Ter voorbereiding bekijk je de filmpjes met jouw pedagogische medewerkers (zie ‘info voor pm’ers’).

  5. Drie dagen voor het bezoek krijg je per mail de artiesteninformatie over de geboekte artiest, inclusief suggesties voor vervolgactiviteiten.

  6. Na de voorstelling krijgen de kinderen stickers om mee naar huis te nemen. De artiest staat namelijk klaar op internet voor nog meer pret! (zie ‘MEMO thuis’)

Na afloop van een bezoek is er de mogelijkheid om de voorstelling te beoordelen en om feedback te geven via een (gemailde) link.